Voorgerechten

BOSPADDESTOELEN-TRUFFEL roomsoep
€ 7,50
Geserveerd met croutons
HUISGEMAAKTE kreeftenbisque
€ 9,50
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
€ 13,50
Met truffelmayonaise en Italiaanse granakaas.
Gerookte ZALM
€ 14,50
met mosterd-SAUS, rode ui en Hollandse garnalen
BELGISCHE GARNALENKROKETTEN
€ 14,75
geserveerd met romige Belgische mayonaise.
SERRANOHAM
€ 12,50
met meloen
GEBAKKEN SCAMPI
€ 12,50
Licht pikant met een vleugje pernod.
TIMBAALTJE
€ 14,50
van gerookte zalm, paling & Hollandse garnalen
SASHIMI, topgerecht!
€ 15,75
van gerookte zalm in 3 smaken.
Mandje BROOD met dippers
€ 5,75
als voorgerecht, prijs per persoon.

Hoofdgerechten Vlees

TOURNEDOS
€ 27,50
met gebakken champignons & lente ui, overgoten met kruidige kalfsjus.
NIEUW: Mixed grill SAUS
€ 26,50
met zwartebonen-knoflookSAUS
VARKENSHAAS
€ 22,75
Met champignonroom-SAUS.
SPARERIBS
€ 21,50
op SAUS-wijze
LAMSCARRE
€ 26,50
met honing-thijm-SAUS
Als extra bijlage te bestellen, zomerse salade

Hoofdgerechten Vis

KABELJAUW filet
€ 22,50
met kruidenkorst, een scampi-spiesje en kreeftensaus
Vispannetje à la SAUS
€ 24,50
SLIPTONG, 3 stuks
€ 27,50
NIEUW: BELGISCH ZALMBUNDELTJE
€ 24,50
met Hollandaisesaus
Als extra bijlage te bestellen, zomerse salade

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

Vegetarische GROENTENLASAGNE
€ 18,50

Menu du chef

SURPRISE MENU VLEES OF VIS
€ 44,50
3 gangen, geserveerd met bijpassend garnituur.

Voor de kinderen

Poffertjes
€ 7,50
met roomboter, stroop en suiker.
KINDERMENU
€ 7,50
Frietjes met snack (frikandel/kroket/kipnuggets/kibbeling) geserveerd met appelmoes.

Desserts

CREMEBRÛLÉE MET IJS
€ 8,50
Met vanille-ijs en slagroom
AMBACHTELIJK IJSTAARTJE
€ 8,50
van yoghurt, met kersen & slagroom
CHOCOLADE SOUFFLE met een mini CREMEBRÛLÉE
€ 9,75
Met vanille-ijs en slagroom.
STROOPWAFEL pallet
€ 10,25
KAASPLANKJE
€ 11,50
van Huize Van Tricht