Ook dit jaar gaan we ze plaatsen op het terras Aan ’t water bij SAUS: 5 gloednieuwe iglo’s waarin gegeten, gedronken & vergaderd kan gaan worden in een leuk winters concept.

Hoe werkt het?

Het IGLO-concept is gebaseerd op sharing-dinner. Met elkaar genieten van lekker eten. De voorgerechtenparade zal gezellig in verschillende tapas geserveerd worden. Dit zal origineel in ouderwetse kratjes worden geserveerd, helemaal feestelijk als een kadootje verpakt. De hoofdgerechten worden in pannetjes geserveerd, die warm uit de oven komen. Iedereen krijgt een bord en men kan meerdere hoofdgerechtjes proeven en gezellig tafelen. Ook het dessert zal gepresenteerd worden in de ouderwetse sfeervolle kratjes waar ieder zijn keuze kan maken.

Wij hebben hiervoor verschillende varianten uitgewerkt:

  • Finland IGLO ad 55,00 euro per person (lunch of diner)
  • Lapland IGLO ad 68,00 euro per person (lunch of diner)
  • NIEUW: IGLO Vergaderarrangement inclusief lunch, van 09.00 uur tot 16.00 uur ad 50 euro per persoon. Dit bestaat uit koffie/thee met iets lekkers, lunchparade van de chef en in de middag frisdrank met een licht hapje. (meer informatie info@raayberg.nl)
  • NIEUW: IGLO Borrel arrangement van 15.30 – 17.30 uur ad 39,50 euro. Dit bestaat uit een etagère met diverse producten van vlees en vis en een gevulde koelkast, binnenlands gedistilleerd. (meer informatie info@raayberg.nl)

(bekijk onderaan deze pagina de menu’s van de Finland en Lapland arrangementen)

Iedere iglo is geschikt voor 8 personen. Wilt u met minder gasten? Dat mag ook. U kunt binnenkomen in uw eigen prive-dining room voor de lunch tussen 12.00 uur en 13.30 uur en voor het diner tussen 18.00 uur en 19.00 uur, waarna de culinaire reis zal starten!

Op 24 december en 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk in een iglo te lunchen of dineren. Deze dagen telt een toeslag van 55 euro per iglo en is alleen het Lapland menu mogelijk ad 68 euro pp.

Drankjes in de iglo:

Voor de drankjes in de iglo hebben we ook iets bedacht, in iedere Iglo staat uw eigen minibar welke naar uw wens gevuld is. Na boeking ontvangt u van ons een inschrijfformulier waarop u aan kunt geven waarmee u wilt dat wij de minibar vullen. De gehele inhoud van de minibar is dan voor u, blijft er iets over dan pakken wij dit voor u in om mee naar huis te nemen.

Neemt u het borrel of vergaderarrangement dan zijn de drankjes hier al bij inbegrepen en hoeft er geen inschrijfformulier te worden ingevuld.

Overige informatie

Er is verwarming in de iglo’s, maar trek voor de zekerheid iets warms aan of neem een vest mee.

Bij annuleren binnen 7 dagen van tevoren berekenen wij de kosten van de menu’s aan u door.

Bekijk hieronder onze arrangementen

694

 

Overzicht beschikbaarheid
October, 2019
Sat
October 26, 2019
00
Sun
October 27, 2019
00
Mon
October 28, 2019
00
Tue
October 29, 2019
00
Wed
October 30, 2019
00
Thu
October 31, 2019
00
November, 2019
Fri
November 1, 2019
00
Inuït
Nanook
26
27
28
29
30
31
01
Silla
Yuit
Yup’ik
26
27
28
29
30
31
01


igloplaatsaangepaste

Finland

55 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

    • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
    • Serranoham met meloen
    • Graved lachs met honing-mosterdsaus
    • Garnalen op SAUS-wijze
    • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
    • 1-Persoons geitenkaassalade

Hoofdgerechtenparade:

    • Hazenpeper
    • Biefstuk van de haas met truffelsaus
    • Zalm met Hollandaisesaus
    • Scampi in roomsaus
    • Varkenshaas stroganoffsaus
    • Kalfshaasmedaillons met morillesaus
    • Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen

Dessert:

    • Diverse soorten ijstaartjes 
    • Weckpotje met winterijs, diverse smaken
    • Crème brûlée 
    • Chocolademousse met vanillesaus
    • Tiramisu
    • Chocoladesoufflé
    • Bavarois

 

Lapland

68,00 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

    • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
    • Terrine gerookte paling
    • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
    • Garnalen op SAUS-wijze
    • Graved lachs met honing-mosterdsaus
    • Wildpaté 

Hoofdgerechtenparade:

    • Ossenhaas met truffelsaus
    • Kalfshaasmedaillons met morillesaus
    • Lamscarré met honing-thijmsaus
    • Gamberoni Franco
    • Duo van zalm en kabeljauw, in kreeftensaus
    • Hazenpeper
    • Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen

Dessert:

    • Diverse soorten ijstaartjes 
    • Weckpotje met winterijs, diverse smaken
    • Crème brûlée 
    • Chocolademousse met vanillesaus
    • Tiramisu
    • Chocoladesoufflé
    • Bavarois
    • Kaasplateau
placeholder