Ook dit jaar gaan we ze plaatsen op het terras Aan ’t water bij SAUS: 5 gloednieuwe iglo’s waarin gegeten, gedronken & vergaderd kan gaan worden in een leuk winters concept.
Hoe werkt het?
Het IGLO-concept is gebaseerd op sharing-dinner. Met elkaar genieten van lekker eten. De voorgerechtenparade zal gezellig in verschillende tapas geserveerd worden. Dit zal origineel in ouderwetse kratjes worden geserveerd, helemaal feestelijk als een kadootje verpakt. De hoofdgerechten worden in pannetjes geserveerd, die warm uit de oven komen. Iedereen krijgt een bord en men kan meerdere hoofdgerechtjes proeven en gezellig tafelen. Ook het dessert zal gepresenteerd worden in de ouderwetse sfeervolle kratjes waar ieder zijn keuze kan maken.
Wij hebben hiervoor verschillende varianten uitgewerkt:
- Finland IGLO ad 55,00 euro per persoon (lunch of diner)
- Lapland IGLO ad 68,00 euro per persoon (lunch of diner)
- NIEUW: IGLO Vergaderarrangement inclusief lunch, van 09.00 uur tot 16.00 uur ad 50 euro per persoon. Dit bestaat uit koffie/thee met iets lekkers, lunchparade van de chef en in de middag frisdrank met een licht hapje. (meer informatie info@raayberg.nl)
- NIEUW: IGLO Borrel arrangement van 15.30 – 17.30 uur ad 39,50 euro. Dit bestaat uit een etagère met diverse producten van vlees en vis en een gevulde koelkast, binnenlands gedistilleerd. (meer informatie info@raayberg.nl)
(bekijk onderaan deze pagina de menu’s van de Finland en Lapland arrangementen)
Iedere iglo is geschikt voor 8 personen. Wilt u met minder gasten? Dat mag ook. U kunt binnenkomen in uw eigen prive-dining room voor de lunch tussen 12.00 uur en 13.30 uur en voor het diner tussen 18.00 uur en 19.00 uur, waarna de culinaire reis zal starten!
Op 24 december en 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk in een iglo te lunchen of dineren. Deze dagen telt een toeslag van 50 euro per iglo en is alleen het Lapland menu mogelijk ad 68 euro pp.
Drankjes in de iglo:
Voor de drankjes in de iglo hebben we ook iets bedacht, in iedere Iglo staat uw eigen minibar welke naar uw wens gevuld is. Na boeking ontvangt u van ons een inschrijfformulier waarop u aan kunt geven waarmee u wilt dat wij de minibar vullen. De gehele inhoud van de minibar is dan voor u, blijft er iets over dan pakken wij dit voor u in om mee naar huis te nemen.
Neemt u het borrel of vergaderarrangement dan zijn de drankjes hier al bij inbegrepen en hoeft er geen inschrijfformulier te worden ingevuld.
Het nuttigen van eigen meegebrachte drankjes in de iglo is niet toegestaan.
Overige informatie
Er is verwarming in de iglo’s, maar trek voor de zekerheid iets warms aan of neem een vest mee.
Bij annuleren binnen 7 dagen van tevoren berekenen wij de kosten van de menu’s aan u door.
Zodra wij uw betaling van de menu’s hebben ontvangen (u krijgt hier een factuur voor per mail) en aan u bevestigd is de reservering definitief. Drankjes die door u zijn besteld (en eventuele extra bestelde drankjes op de avond zelf) rekent u op de dag zelf af. Wat overblijft aan bestelde drankjes kunt u mee naar huis nemen, we pakken dit voor u in!
Gelieve u aan de RIVM richtlijnen te houden.
Bekijk hieronder onze arrangementen

October, 2020 Mon October 26, 2020 00 Tue October 27, 2020 00 Wed October 28, 2020 00 Thu October 29, 2020 00 Fri October 30, 2020 00 Sat October 31, 2020 00 November, 2020 Sun November 1, 2020 00 | |
Iglo 1 | 26 27 28 29 30 31 01 |
Iglo 2 | 26 27 28 29 30 31 01 |
Iglo 3 | 26 27 28 29 30 31 01 |
Iglo 4 | 26 27 28 29 30 31 01 |
Iglo 5 | 26 27 28 29 30 31 01 |
Finland
55 euro p.p.
Voorgerechtenparade:
- Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
- Serranoham met meloen
- Graved lachs met honing-mosterdsaus
- Garnalen op SAUS-wijze
- Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
- 1-Persoons geitenkaassalade
Hoofdgerechtenparade:
- Hazenpeper
- Biefstuk van de haas met truffelsaus
- Zalm met Hollandaisesaus
- Scampi in roomsaus
- Varkenshaas stroganoffsaus
- Kalfshaasmedaillons met morillesaus
- Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen
Dessert:
- Diverse soorten ijstaartjes
- Weckpotje met winterijs, diverse smaken
- Crème brûlée
- Chocolademousse met vanillesaus
- Tiramisu
- Chocoladesoufflé
- Bavarois
Lapland
68,00 euro p.p.
Voorgerechtenparade:
- Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
- Terrine gerookte paling
- Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
- Garnalen op SAUS-wijze
- Graved lachs met honing-mosterdsaus
- Wildpaté
Hoofdgerechtenparade:
- Ossenhaas met truffelsaus
- Kalfshaasmedaillons met morillesaus
- Lamscarré met honing-thijmsaus
- Scampi’s Franco
- Duo van zalm en kabeljauw, in kreeftensaus
- Hazenpeper
- Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen
Dessert:
- Diverse soorten ijstaartjes
- Weckpotje met winterijs, diverse smaken
- Crème brûlée
- Chocolademousse met vanillesaus
- Tiramisu
- Chocoladesoufflé
- Bavarois
- Kaasplateau