Ook dit jaar gaan we ze plaatsen op het terras Aan ’t water bij SAUS: 5 prachtige iglo’s waarin gegeten, gedronken & vergaderd kan gaan worden in een leuk winters concept.

Hoe werkt het?

Het IGLO-concept is gebaseerd op sharing-dinner. Met elkaar genieten van lekker eten. De voorgerechtenparade zal gezellig in verschillende schaaltjes geserveerd worden. Dit zal origineel in ouderwetse kratjes worden geserveerd, helemaal feestelijk als een kadootje verpakt. De hoofdgerechten worden in pannetjes geserveerd, die warm uit de oven komen. Iedereen krijgt een bord en men kan meerdere hoofdgerechtjes proeven en gezellig tafelen. Ook het dessert zal in de kratjes geserveerd worden waar ieder zijn keuze kan maken.
Wij hebben hiervoor verschillende varianten uitgewerkt:

  • Menu IGLO ad 59,95 euro per persoon (lunch of diner)
  • Extra uitbreiding menu IGLO ad 30,00 euro per persoon (lunch of diner)
  • IGLO Vergaderarrangement inclusief lunch, van 09.00 uur tot 16.00 uur ad 55 euro per persoon. Dit bestaat uit koffie/thee met iets lekkers, lunchparade van de chef en in de middag frisdrank met een licht hapje. 
  • IGLO Borrel arrangement van 15.30 – 17.30 uur ad 39,50 euro. Dit bestaat uit een etagère met diverse producten van vlees en vis en een “gevulde koelkast” (binnenlands gedistilleerd). 

Iedere iglo is geschikt voor 8 personen. Wilt u met minder gasten? Dat mag ook. U kunt binnenkomen in uw eigen prive-dining room voor de lunch tussen 12.00 uur en 13.30 uur en voor het diner tussen 17.30 uur en 19.30 uur, waarna de culinaire reis zal starten!

Op 24 december en 1e en 2e kerstdag is het ook mogelijk in een iglo te lunchen of dineren. Deze dagen telt een toeslag van 55 euro per iglo en wij serveren deze dagen een speciaal kerstmenu ad 72,50 euro pp. Iglo’s met kerst zijn vanaf 5 personen per iglo mogelijk.

Drankjes in de iglo:

Voor de drankjes in de iglo hebben we ook iets bedacht, in iedere Iglo staat uw eigen ijsemmer welke naar uw wens gevuld is. Na boeking ontvangt u van ons een inschrijfformulier waarop u aan kunt geven waarmee u wilt dat wij de ijsemmer vullen. De gehele inhoud van de ijsemmer is dan voor u, blijft er iets over dan pakken wij dit voor u in om mee naar huis te nemen.

Neemt u het borrel of vergaderarrangement dan zijn de drankjes hier al bij inbegrepen en hoeft er geen inschrijfformulier te worden ingevuld.

Het nuttigen van eigen meegebrachte drankjes in de iglo is niet toegestaan.

Overige informatie

Er is verwarming in de iglo’s, maar trek voor de zekerheid iets warms aan of neem een vest mee.

Bij annuleren binnen 7 dagen van tevoren berekenen wij de kosten van de menu’s aan u door.

Zodra wij uw betaling van de menu’s hebben ontvangen (u krijgt hier een factuur voor per mail) en aan u bevestigd is de reservering definitief. Drankjes die door u zijn besteld (en eventuele extra bestelde drankjes op de avond zelf) rekent u op de dag zelf af. Wat overblijft aan bestelde drankjes kunt u mee naar huis nemen, we pakken dit voor u in!

Gelieve u aan de RIVM richtlijnen te houden.

Bekijk hieronder onze arrangementen

iglofoto
Overzicht beschikbaarheid
October, 2021
Mon
October 25, 2021
00
Tue
October 26, 2021
00
Wed
October 27, 2021
00
Thu
October 28, 2021
00
Fri
October 29, 2021
00
Sat
October 30, 2021
00
Sun
October 31, 2021
00
Iglo 1
25
26
28
29
30
31
Iglo 2
Iglo 3
Iglo 4
25
26
27
28
29
31
Iglo 5
25
26
27
28
29
30
31


Iglo-Menu

59,95 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

    • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
    • Serranoham met meloen
    • Confit de canard 
    • Sashimi van diverse smaken kwaliteitszalm 
    • Garnalen op SAUS-wijze
    • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
    • Salade burrata (vegetarisch)

Hoofdgerechtenparade:

    • Wildpeper
    • Ossenhaasmedaillons met truffelsaus
    • Lamscarré met honing-tijmsaus 
    • Kalfshaasmedaillons met morillesaus
    • Zalm met Hollandaisesaus
    • Scampi in roomsaus
    • Pasta met vruchten uit het bos (vegetarisch)
    • Garnituur: Winterse groenten & aardappelgarnituur

Dessert:

    • Diverse soorten ijstaartjes 
    • Crème brûlée 
    • Chocolademousse met vanillesaus
    • Tiramisu
    • Warm lavacakeje
    • Freaky waffle

Extra optie ad 30 euro p.p.:
Kreeft in voorgerechtenbox & Scampi’s met coquilles in hoofdgerechtenbox

Iglo-Kerst Menu

72,50 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

    • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
    • Gedroogde wildham salade
    • Confit de canard 
    • Carpaccio van tonijn met zalmbonbon 
    • Plateau met Belgische kroketjes van vis en vlees 
    • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
    • Salade burrata (vegetarisch)

Hoofdgerechtenparade:

    • Hertenmedaillons 
    • Ossenhaasmedaillons met truffelsaus
    • Lamscarré met honing-tijmsaus 
    • Kalfshaasmedaillons met morillesaus
    • Zalm met Hollandaisesaus
    • Coquilles met scampi’s in kerrie-roomsaus
    • Pasta met vruchten uit het bos (vegetarisch)
    • Garnituur: Winterse groenten & aardappelgarnituur

Dessert:

    • Diverse soorten ijstaartjes 
    • Crème brûlée 
    • Chocolade tricolore 
    • Warm lavacakeje
    • Freaky waffle 
    • Selectie van 3 verrassende kazen

Extra optie ad 30 euro p.p.:
Kreeft in voorgerechten-  & hoofdgerechtenbox

placeholder