voorpagina2

Met trots presenteren wij aan u onze menu kaart, voor zowel Saus als Aan’t Water geldt dat de kaart slechts een indicatie is van de gerechten welke wij serveren. Op wekelijkse basis serveren wij seizoensgebonden gerechten buitenom de kaart.

Graag tot ziens Aan’t Water of bij Saus!

GERECHTEN TOT 16.00 UUR

BOERENBROOD met CARPACCIO van ossenhaas
€ 12,75
met truffelmayonaise & Italiaanse granakaas
BOERENBROOD met GEROOKTE ZALM
€ 12,75
met honingmosterd-SAUS, rode ui en kappertjes
BOERENBROOD met 2 KROKETTEN
€ 11,50
BROODJE PIKANTE KIP
€ 12,75
12 UURTJE Aan ’t Water vlees
€ 15,00
Soep van de dag, ½ uitsmijter ham/kaas, boterham met kroket & bijpassend garnituur.
12 UURTJE Aan ’t Water vis
€ 16,75
Soep van de dag, 1/2 uitsmijter zalm, boterham met garnaalkroket & bijpassend garnituur
BOSPADDESTOELEN-TRUFFEL roomsoep
€ 7,50
geserveerd met croutons (vegetarisch)
BROODJE VAN DE DAG
€ 15,75
UITSMIJTER SAUS
€ 11,50
met gebakken ui & champignons
KLASSIEKE CAESAR SALADE
€ 13,75
met gemarineerde kippendijtjes
CAESARSALADE VAN ’T SCHELD
€ 13,75
klassieke Caesar salade met gemarineerde scampi
Salade van WARME GEROOKTE ZALM
€ 13,75
MAALTIJDSALADE GEITENKAAS (ook vegetarisch mogelijk)
€ 13,75
salade met geitenkaas, spek, noten & gekarameliseerde appel
BELGISCHE GARNALENKROKETTEN
€ 14,75
geserveerd met romige Belgische mayonaise
Timbaaltje
€ 15,50
van gerookte ZALM, PALING en Hollandse garnalen, gegarneerd met krabsalade.

Voorgerechten

BOSPADDESTOELEN-TRUFFEL roomsoep
€ 7,50
geserveerd met croutons (vegetarisch)
HUISGEMAAKTE kreeftenbisque
€ 9,50
met een vleugje cognac
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
€ 13,50
met truffelmayonaise en Italiaanse granakaas
CARPACCIO VAN GRAVED LACHS
€ 14,50
met Hollandse garnalen en honingmosterddressing
BELGISCHE GARNALENKROKETTEN
€ 14,75
geserveerd met romige Belgische mayonaise
GEBAKKEN SCAMPI
€ 13,50
licht pikant met een vleugje pernod
Timbaaltje
€ 15,50
van gerookte ZALM, PALING en Hollandse garnalen, gegarneerd met krabsalade.
Trio van de chef
€ 15,50
vraag naar de 3-tal gerechtjes
Mandje BROOD met dippers
€ 5,75
per persoon

Hoofdgerechten Vlees

TOURNEDOS van de haas
€ 28,75
met gebakken champignons overgoten met truffelsaus
KALFSHAASMEDAILLIONS
€ 28,75
met gebakken champignons en morillesaus
VARKENSHAAS
€ 22,75
met champignonroom-SAUS
SPARERIBS
€ 21,50
op SAUS-wijze
LAMSCARRE
€ 27,50
met honing-thijm-SAUS
Salade
€ 4,00
Als extra bijlage te bestellen salade

Hoofdgerechten Vegetarisch

Vegetarische saté met pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€ 19,50
Vegetarische GROENTENLASAGNE
€ 19,50

Hoofdgerechten Vis

KABELJAUW filet
€ 24,50
met kruidenkorst en bearnaisesaus
GAMBARONI FRANCO
€ 29,50
reuze garnalen op italiaanse wijze
GESTOOMDE ZALMFILET
€ 22,50
met Hollandaise-SAUS en Hollandse garnaaltjes
VOOR WIE NIET KIEZEN KAN
€ 27,50
fijnstukje zalm, gecombineerd met kabeljauw, gambaroni en kreeftenjus
Salade
€ 4,00
Als extra bijlage te bestellen salade

ALL DAY: Voor de kinderen

Frietjes met snack (frikandel/kroket/kipnuggets/kibbeling)
€ 7,50
geserveerd met appelmoes
Poffertjes
€ 7,50
met roomboter, stroop & suiker

ALL DAY: Desserts

CREME BRÛLÉE
€ 8,50
met vanille-ijs en slagroom
WECKPOTJE SAUS
€ 8,50
ijsdessert met smaak van de dag!
AARDBEIEN Romanoff
€ 9,75
met vanille-ijs en slagroom
ICE TO GO
€ 4,75
heerlijk belgisch ijs in een retrobakje bananen/vanille, dame blanche, kersen/yoghurt

VOOR BIJ DE KOFFIE/THEE

CHOCOLADETAART
€ 4,50
hier komt u voor terug
AMBACHTELIJK APPELGEBAK
€ 4,50
met slagroom
TAART VAN DE DAG
€ 4,50
met slagroom

DE BORRELKAART

Portie BITTERBALLEN kalfsvlees (6 stuks)
€ 5,25
hier komt u voor terug
Portie KIBBELING (8 stuks)
€ 5,50
Met cocktail-SAUS
ASSORTI SNACKS
€ 8,50
10 stuks, met SAUS
Portie BITTERBAL de luxe (8 stuks)
€ 9,50
(2x Goulash, 2x Zeeuws spek, 2x Scampi-knoflook en 2x Garnaal)

Onze menu kaart is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.