Over ons

220418_Restaurant-Saus_130
Bon Bini

Sinds 2016

SAUS is wellicht voor u een verrassende naam voor een trendy locatie aan het mooie water van de Bergse Plaat.

Voor ons was deze naam een vanzelfsprekendheid.

Fam. van der Avert

HET BEGIN

Toen in 2015 het stukje grond op de Boulevard werd overgenomen van een bevriend ondernemer is het sprookje begonnen. Immers, er was uitbreiding gewenst van de succesformule van de Raayberg.

Deze locatie staat bekend om de diversiteit in het organiseren van feesten en partijen. Alsmede de zakelijke markt welke een ruime keuze aan mogelijkheden vindt om seminars tot een succes te maken. Maar ook vanwege het pure eten.

KWALITEITSKEUKEN

Om meer bekendheid te geven aan deze kwaliteitskeuken besloot het management om een locatie te openen waar dit premium voorop gaat staan in plaats van feesten en partijen. Al is het niet zo dat SAUS niet afgehuurd kan worden voor een evenement of bruiloft.

DE NAAM

De naam SAUS welke een directe verbintenis heeft met eten en drinken is ook de troetelnaam van de jongste van het gezin van Frank & Corine van der Avert, welke de eigenaar zijn van de Raayberg en SAUS.

Tevens vormt saus op een mooi stukje vlees of vis een prachtige deken.
Althans, dat vinden wij van SAUS. Onze sauzen worden door onze eigen keuken traditioneel bereid en afgeproefd.

Ervaringen

WAT VINDEN ANDEREN?

Heerlijk gegeten in de avond mooie volle borden en zeer persoonlijke service. de eigenaar die een woordje met je doet vooraf en achteraf. Zie je niet vaak meer.

Wel was het iets aan de warme kant in het restaurant. maar dat maakt het ook weer aangenaam.

Tim van der Heijden

Heerlijk gegeten op een top locatie.
Zijn geld waard.
Super vriendelijke bediening.
Aanrader: catch of the day en de cocktails.

Vanessa Brosens

We hadden een reservering in de iglo’s, met 7 personen. Vier gangen menu. Super lekkere gerechtjes en absoluut genoeg voor allemaal. We hebben het door de heaters niet koud gehad, maar het is heel netjes dat er op de site vermeld staat dat je beter iets warms mee kan nemen. We hebben genoten.

Vicky Verdaasdonk