Bij een nieuwe look hoort een nieuw concept, nu wij beschikken over 5 Iglo’s aan de Boulevard hebben wij hier een speciaal menu voor gemaakt. Niet alleen beschikbaar in de iglo’s, maar ook bij SAUS.

Hoe werkt het?

Het IGLOW-concept is gebaseerd op sharing-dinner. Met elkaar genieten van lekker eten. De voorgerechtenparade zal gezellig in verschillende schaaltjes geserveerd worden. Dit zal origineel in ouderwetse kratjes worden geserveerd, helemaal feestelijk als een kadootje verpakt. De hoofdgerechten worden in pannetjes geserveerd, die warm uit de oven komen. Iedereen krijgt een
bord en men kan meerdere hoofdgerechtjes proeven en gezellig tafelen. Ook het dessert zal in de kratjes geserveerd worden waar ieder zijn keuze kan maken.
Wij hebben hiervoor verschillende varianten uitgewerkt:

  • Standaard IGLOW ad 50 euro per persoon
  • Deluxe IGLOW ad 62,50 euro per persoon
  • Superior IGLOW ad 75 euro per persoon
  • En ook een IGLOW-lunch is mogelijk, vanaf 39,75 euro per persoon (van 11.30 – 15.00 uur)

(bekijk onderaan deze pagina de menu’s van deze arrangementen)

Deze concepten zijn mogelijk bij SAUS en in de iglo’s. Iedere iglo is geschikt voor 8 personen. Wilt u met minder gasten? Dat mag ook.

Op kerstavond, 1e en 2e kerstdag serveren wij een speciale christmass-edition van het IGLOW concept van zowel de IGLOW lunch als IGLOW deluxe met een meerpijs van 7 euro. Zodat wij het vleugje extra kerst nog wat meer glans kunnen geven.

Ook de christmass-edition is mogelijk in een Iglo (wees er snel bij wel, het gaat hard!) tegen bijbetaling met kerst van 50 euro huur per iglo.

Drankjes in de iglo:

Voor de drankjes in de iglo hebben we ook iets bedacht, in iedere Iglo staat uw eigen minibar welke naar uw wens gevuld is. Na boeking ontvangt u van ons een inschrijfformulier waarop u aan kunt geven waarmee u wilt dat wij de minibar vullen. De gehele inhoud van de minibar is dan voor u, blijft er iets over dan pakken wij dit voor u in om mee naar huis te nemen.

Overige informatie

Er is verwarming in de iglo’s, maar trek voor de zekerheid iets warms aan of neem een vest mee.

Bij annuleren binnen 7 dagen van tevoren berekenen wij de kosten van de menu’s aan u door.

Bekijk hieronder onze arrangementen

694

 

Overzicht beschikbaarheid
november, 2018
Maa
november 5, 2018
00
din
november 6, 2018
00
woe
november 7, 2018
00
don
november 8, 2018
00
vrij
november 9, 2018
00
zat
november 10, 2018
00
zon
november 11, 2018
00
Inuït
Nanook
Silla
Yuit
05
06
07
08
09
11
Yup’ik
05
06
07
08
09
11


igloplaatsaangepaste

Iglow lunch

39,75 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
  • Terrine gerookte paling
  • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
  • Garnalen op SAUS-wijze
  • Sashimi van diverse gerookte zalm
  • Terrine van ossehaas met mosterdsaus

Hoofdgerechtenparade:
Als hoofdgerecht zullen wij een grote SAUS-iglo salade presenteren op tafel, genoemd surf & turf. In deze salade zitten zowel visitems aan een kant en vlees aan de andere kant.

Dessert:
Het dessert zal tijdens het lunchconcept bestaan uit een warme chocoladesoufflé, crème brûlée, stroopwafelijs en verse slagroom welke ook als palet op tafel zal worden gezet zodat u hier de lekkernijen af kunt snoepen.

 

 

 

 

Iglow standaard

50 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
  • Serranoham met meloen
  • Flinterdun gesneden Vitello Tonato met tonijnmayonaise
  • Garnalen op SAUS-wijze
  • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
  • 1-Persoons geitenkaassalade

Hoofdgerechtenparade:

  • Hazenpeper
  • Wokbiefstuk
  • Zalm met Hollandaisesaus
  • Scampi in roomsaus
  • Varkenshaas stroganoff
  • Kippendij sate
  • Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen

Dessert:

  • Diverse soorten ijstaartjes van Van Dilven
  • Crème brulee
  • Duo van chocolademousse
  • Tiramisu
  • Fruitsalade
  • Bavarois

 

 

Iglow deluxe

62,50 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
  • Terrine gerookte paling
  • Timbaaltje van krab, kreeft & Hollandse garnalen
  • Garnalen op SAUS-wijze
  • Sashimi van diverse gerookte zalm
  • Terrine van ossehaas met mosterdsaus

Hoofdgerechtenparade:

  • Ossenhaas met truffelsaus
  • Kalfsoester peperroom
  • Lamscarré met honing-thijmsaus
  • Scampi’s in looksaus
  • Zalm met Hollandaisesaus
  • Zeeduivel met kreeftensaus
  • Hazenpeper
  • Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen

Dessert:

  • Diverse soorten Belgische ijstaartjes
  • Chocoladesoufflé
  • Crème brulee
  • Duo van chocolademousse
  • Tiramisu
  • Kaasplateau van Van Tricht

 

 

Iglow superior

75 euro p.p.

Voorgerechtenparade:

  • 1⁄2 Kreeft met aioli
  • Garnalen op SAUS-wijze
  • Terrine gerookte paling
  • Terrine van ossehaas met ganzelever
  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
  • Sashimi van diverse gerookte zalm

Hoofdgerechtenparade:

  • Ossenhaas met truffelsaus
  • Kalfsoester peperroom
  • Gestoomde tongfilets in kreeftensaus
  • Zalm en kabeljauw met Hollandaisesaus
  • Scampi en coquille in saffraansaus
  • Lamscarré met honing-thijmsaus
  • Hert in cassissaus
  • Garnituur: Rode kool, witlofgratin, gebakken aardappelen

Dessert:

  • Diverse soorten luxe ijstaartjes
  • Chocoladesoufflé
  • Crème brulee
  • Duo van chocolademousse
  • Tiramisu
  • Kaasplateau van Van Tricht

Let op de superior kan alleen voor minimaal 2 dagen vooruit geboekt worden door de exclusiviteit.

placeholder